Voor wie?

We werken voor mensen die via natuurlijke manier aan hun gezondheid willen bijdragen. En die gemerkt hebben dat het alleen helaas niet lukt.

We werken voor mensen die begrijpen dat de behandeling alleen effect kan hebben als je zelf ook bepaalde dingen meedoet. Denk aan het op tijd ontspannen zodat de behandeling je zelf genezend vermogen kan activeren.

Daarom werken we met programma’s, een combinatie van onderzoek, behandeling, coaching en training, voor een optimaal resultaat.

Lichamelijke klachten

Hieronder staat een alfabetisch overzicht van de lichamelijke klachten die binnen het Centrum voor Homeopathie en Vitaliteit worden behandeld. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan contact op met de praktijk om te zien of Betty Schouten iets voor u kan betekenen.

– Burn-out
– Duizeligheid
– Gewrichtsproblemen (reuma, artrose)
– Hoofdpijn
– Huidproblemen
– Kanker
– Ontstekingen
– Stoelgang
– Slaapproblemen
– Sportblessures
– Verminderde weerstand
– Vermoeidheid

Psychische klachten

Hier is een alfabetisch overzicht te vinden van de psychische klachten die binnen het Centrum voor Homeopathie en Vitaliteit worden behandeld. Staat uw klacht er niet tussen? Neem dan contact op met de praktijk om te zien of Betty Schouten iets voor u kan betekenen.

– Angsten
– Communicatieproblemen
– Concentratieproblemen
– Relatie
– Slaapproblemen
– Stress