Betty Schouten

Betty schouten is geboren op 11 september 1957 in Heemstede. Na het behalen van haar HAVO-diploma op de middelbare school, is zij de Hogere Beroepsopleiding voor Verpleegkundigen gaan volgen. Na het afronden van deze studie is zij een aantal jaren werkzaam geweest als wijkverpleegkundige.

In 1986 ging Betty Schouten Klassieke Homeopathie studeren. Bij deze studie staat het genezen van ziektes op een natuurlijke wijze centraal. De studie is Betty Schouten makkelijk afgegaan. Niet alleen omdat dit vak haar interesseerde, maar ook omdat ze wist dat homeopathie echt haar ding was. Haar diploma heeft ze dan ook in 1989 in één keer gehaald. Daarna is ze direct haar eigen praktijk gestart in Heemstede. Tegenwoordig is de praktijk gevestigd in Haarlem – Waarderpolder.

Na verloop van tijd wisten steeds meer mensen de weg te vinden naar de praktijk van Betty Schouten. Ze begon met het geven van cursussen en werd steeds enthousiaster over haar beroep. Zo vond ze het fantastisch om mensen te helpen bij het verhelpen van hun klachten en hun weer gezond te laten voelen. Tevens was het enthousiasme van Betty Schouten de aanleiding om nog verder te groeien in haar vak. Ze wilde haar cliënten nog beter van dienst kunnen zijn en besloot daarom om diverse cursussen te volgen in vitaliteit kunde en coaching.

Vandaag de dag heeft Betty Schouten een omvangrijk cliëntenbestand weten op te bouwen. Deze mensen zijn in het algemeen erg tevreden over haar diensten.

Door middel vitaliteit programma’s helpt Betty Schouten mensen met chronische klachten en burn-out.